« Tilbage

2015-11-28 Bacon Whisky

Kjær havde medbragt en spændende ny whisky. Navnet blev ikke afsløret, og man måtte smage sig frem til indholdet. Efter flere gæt kom det frem, at den medbragte whisky indeholdt mandekrydderiet bacon.

Whiskyen var blevet destileret på det danske destilleri Brænderiet Limfjorden, som er grundlagt 2013. Her kan man få lagret og destileret sin egen whisky. Brænderiet Limfjorden er beliggende på den dejlige ø Mors. Nærmere bestemt på Sillerslev havn med en skøn udsigt over den sydlige Limfjord.

Brænderiets vil med nænsom hånd varetage det særlige håndværk at destillere, behandle og lagre det, der skal blive til en vifte af spændende whisky. ålet er at hver whisky har sin særlige historie, smag og indpakning. il produktion af vores whisky benyttes der økologisk kvalitets byg med højt stivelsesindhold. en økologiske mæsk til whisky produktionen produceres og leveres af det 111 år gamle Thisted Bryghus. dover whisky produceres der forskellige typer likør, ølsnaps, kryddersnaps, rom & brandy.